Services

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Jeg laver alle grafiske løsninger, samt kodninger til webudvikling.

Det tilbyder jeg

Hos Paasch Designs er der fokus på hver eneste detalje og intet er overlagt til tilfældighederne. Jeg laver grafiske løsninger til både trykt og digitalt brug, som naturligvis er enhedsoptimeret. Du får derved ikke kun en grafisk designer, som kan levere grafiske produkter eller elementer, men også en webudvikler med styr på kodningerne på flere udviklingssprog, i én og samme pakke.

Du får altså en samarbejds- og sparringspartner som ikke bare kan give dig indsigt, ideer og strategier til at fremme din virksomhed, dit produkt eller projekt, men som kan give dig en samlet vurdering og løsning til netop dit behov.

Book en uforpligtende samtale eller et møde allerede i dag.

Grafiske løsninger

Grafik er stadig et mere og mere brugt element til både trykte og digitale medier og grafisk design gør kommunikationen stærkere. Jo mere vi kan sige med visuelle, grafiske elementer jo bedre. – Et billede er værd tusinde ord ik?

I vores travle visuelle hverdag, har vi brug for at finde de informationer vi har brug for, så hurtigt som muligt, uden at skulle læse side op og side ned om en enkelt ting. Vi skal finde det hurtigt og enkelt.

Lige meget om du har brug for en grafisk løsning til trykt eller digitalt materiale, kan jeg levere et grundigt gennemtænkt og visuelt tiltrækkende produkt, som former en rød tråd igennem hele din markedsføring.

Webløsninger

Der er stor forskel på hvad kunder ønsker en hjemmeside skal kunne og hvilke behov de forskellige kunder har. Det der derfor vigtigt for mig at finde ud af hvad disse behov og ønsker er,  da jeg levere langtidsholdbare løsninger, som er nøjagtigt udviklet til netop dig.

Ligegyldigt om du skal have implementeret en helt ny hjemmeside eller bare optimeret eller opdateret din nuværende løsning, så kan jeg hjælpe dig med at skabe den røde tråd igennem hele din markedsføring.

Jeg sørger naturligvis for at levere en nem og brugervenlig side, som er optimeret til alle enheder og platforme.

Book en uforpligtende samtale

Anbefalinger

Penille fra Paasch Designs, er bare super dygtig til sit arbejde, det tog hende ikke lang tid at lave min nye hjemmeside og flytte den, vi har bare haft et kanon godt samarbejde hele vejen igennem og Penille har lytte til mine ønsker og behov, men eller haft helt frie tøjler til at lave det og det er bare blevet så godt, så endnu engang tusind tak for det flotte arbejde du har lavet.

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder.

Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger.

Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde.

Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver.

Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.

Rico Soos Rømer, adformation

Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører.

Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder.

Penille har udført arbejdsopgaver indenfor:
Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v.

Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.

Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her