Projekbeskrivelse

Vojens Taxi og Servicetrafik

Vojens Taxi og Servicetrafik er din pålidelige partner til taxikørsel og anden befordring i Syd- og Sønderjylland. Siden virksomheden blev grundlagt i 2013, har den ud over almindelig taxikørsel også varetaget flexkørsel for trafikselskaber i landsdelen såvel som eksklusiv VIP- og limousinekørsel samt turistkørsel i Danmark og Nordtyskland.

Projektet

VTS havde brug for en ny, lækker hjemmeside. Vi blev derfor sat på opgaven at designe og udvikle deres nye hjemmeside, så den ikke kun var flot men også brugervenlig og fungerede på alle enheder.

Vi skulle overholde deres farvekoder, men havde ellers frie hænder til at designe og opsætte deres nye hjemmeside, som vi mente ville gavne og passe til dem.

Resultatet

Med et godt samarbejde med VTS fik vi opsat en hjemmeside der passede lige til dem og deres behov. Vi holdt fast i nogle gode elementer og deres farvekoder, samt sørgede for at det ikke kun var nemt for deres brugere at navigere rundt på siden, men også for dem selv at rette i tekst og billeder. Naturligvis også opsat til at være responsive på alle enheder.

Teknologier:

WordPress, HTML, CSS, SSL & Adobe Photoshop

Tid:

2 uger

Ansvarlig:

Rico R. Soos – adformation
Penille Paasch – Paasch Designs

Kontakt illustration til Paasch Designs

Få en uforpligtende snak

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte på
+45 41 66 40 80 eller penille@paaschdesigns.com

Penille Paasch, Indehaver, Webudvikler & Grafisk designer