Projekbeskrivelse

Forside / Cases / Degn Marketing / Ristorante Firenze Pizzeria Haderslev

Webdesign og webudvikling i WordPress

Ristorante Firenze Pizzaria er en ægte italiensk restaurant i hjertet af Haderslev.

Restauranten drives af familien Bueti, som igennem dens snart 30 årige levetid har serveret lækker og spændende mad fra deres brede menu.

Familien Bueti har også en stor forkærlighed for gode vine, og udvælger selv restaurantens vine hos vingårde rundt i verdenen.

Alterna Huse Logo

Udfordringer

Ristorante Firenze Pizzeria daværende hjemmeside var blevet lidt forældet og trængte til et nyt pust, som forhåbentlig kunne øge bestillingerne i deres restaurant.

Løsninger

Der skulle udarbejdes et mere moderne, lækkert og indbydende design til hjemmesiden med fokus på menu og bestilling.

Hjemmesiden skulle opsættes til et nyt CMS system, for at forenkle kundens mulighed for selv at tilpasse indhold som tilbud og priser efter behov.

Det skulle være hurtigt og nemt at finde deres menukort og direkte ringe og bestille fra hjemmesiden.

Resultater

Opsætningen og implementeringen af det nye design gjorde ikke kun hjemmesiden mere brugervenligt, men også funktionelt tiltalende og let at vedligeholde.

Der kom fokus på menukortet i kategorier og opsat en mulighed for at ringe og bestille mad direkte fra hjemmesiden.

Hjemmesiden blev naturligvis også optimeret til at tilpasse sig alle platforme og skærmstørrelser. Derved fungerer siden hele vejen igennem uanset om det tilgås fra mobil, tablet eller desktop.

Anbefalinger

Penille fra Paasch Designs, er bare super dygtig til sit arbejde, det tog hende ikke lang tid at lave min nye hjemmeside og flytte den, vi har bare haft et kanon godt samarbejde hele vejen igennem og Penille har lytte til mine ønsker og behov, men eller haft helt frie tøjler til at lave det og det er bare blevet så godt, så endnu engang tusind tak for det flotte arbejde du har lavet.

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder.

Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger.

Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde.

Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver.

Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.

Rico Soos Rømer, adformation

Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører.

Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder.

Penille har udført arbejdsopgaver indenfor:
Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v.

Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.

Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her