Projekbeskrivelse

Forside / Cases / adformation / Pulz Fitness

Webdesign, webudvikling og vedligholdelse

Pulz Fitness mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. De har fokus på det enkelte individ og mener at alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning. 

Alterna Huse Logo

Udfordringer

Pulz Fitness var interesseret i at få lavet en ny hjemmeside som ikke kun skulle være mere moderne og visuelt indbydende, men også brugervenligt at finde rundt på.
Der skulle være informationer om alt fra deres træningsmuligheder som bootcamps og holdtræning til personlig træning og priser med mulighed for at booke tid, samt købe medlemskaber, klippekort og prøvetræninger.

Løsninger

Ud fra deres daværende hjemmeside, satte vi et nyt design op og tog højde for de funktioner de ønskede siden skulle have.

Hjemmesiden skulle opsættes til et nyt CMS system, for at forenkle kundens mulighed for selv at tilpasse indhold efter behov.

Resultater

Opsætningen og implementeringen af det nye design og opdateringer gjorde ikke kun hjemmesiden mere brugervenligt, men også funktionelt tiltalende og let at vedligeholde.

Hjemmesiden blev naturligvis også optimeret til at tilpasse sig alle platforme og skærmstørrelser. Derved fungerer siden hele vejen igennem uanset om det tilgås fra mobil, tablet eller desktop.

Anbefalinger

Penille fra Paasch Designs, er bare super dygtig til sit arbejde, det tog hende ikke lang tid at lave min nye hjemmeside og flytte den, vi har bare haft et kanon godt samarbejde hele vejen igennem og Penille har lytte til mine ønsker og behov, men eller haft helt frie tøjler til at lave det og det er bare blevet så godt, så endnu engang tusind tak for det flotte arbejde du har lavet.

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder.

Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger.

Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde.

Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver.

Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.

Rico Soos Rømer, adformation

Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører.

Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder.

Penille har udført arbejdsopgaver indenfor:
Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v.

Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.

Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her