Projekbeskrivelse

Forside / Cases / Haderslev Kommune / Materialesamling for flersprogsområdet

Materialesamling for flersprogsområdet

Haderslev Kommune er en kommune i Region Syddanmark efter Kommunalreformen i 2007.

Haderslev Kommune opstod ved sammenlægning af flg.: Gram Kommune Haderslev Kommune Vojens Kommune Bevtoft Sogn Bjerning Sogn Christiansfeld Kommune Fjelstrup Sogn Christiansfeld Kommune Hjerndrup Sogn Christiansfeld Kommune

Alterna Huse Logo

Udfordringer

Der skulle udarbejdes et katalog med hensigten om, at give et samlet overblik over de materialer man kunne låne på Pædagogisk Center.

Materialerne skulle være med til at understøtte undervisningen af den flersprogede elevgruppe i almenklassen.

Løsninger

Materialerne henvendte sig både til nyankomne elever, som i løbet af de første to års skolegang, modtog undervisning i dansk som andetsprog basis, og for elever som var i gang med at lære et skole- og fagsprog i almenklassen.

Kataloget skulle opsættes efter Haderslev Kommunes nye design skabelon i Word, men tilpasses en smule for at indholdet blev lettere at læse og finde rundt i.

Resultater

Haderslev Kommune fik et flot katalog som gav et inspirerende, visuelt overskueligt og letlæseligt overblik over de materialer man kunne låne på Pædagogisk Center.

Det blev naturligvis opsat efter Haderslev Kommunes nye design skabelon med få justeringer, som gjorde det nemmere for den enkelte medarbejder at ændre i kataloget, når der kom nye materialer der skulle indsættes.

Anbefalinger

Penille fra Paasch Designs, er bare super dygtig til sit arbejde, det tog hende ikke lang tid at lave min nye hjemmeside og flytte den, vi har bare haft et kanon godt samarbejde hele vejen igennem og Penille har lytte til mine ønsker og behov, men eller haft helt frie tøjler til at lave det og det er bare blevet så godt, så endnu engang tusind tak for det flotte arbejde du har lavet.

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder.

Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger.

Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde.

Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver.

Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.

Rico Soos Rømer, adformation

Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører.

Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder.

Penille har udført arbejdsopgaver indenfor:
Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v.

Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.

Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her