Projekbeskrivelse

Forside / Cases / Haderslev Kommune / Indsats for elever med bekymrende fravær

A5 folder i Word skabelon

Haderslev Kommune er en kommune i Region Syddanmark efter Kommunalreformen i 2007.

Haderslev Kommune opstod ved sammenlægning af flg.: Gram Kommune Haderslev Kommune Vojens Kommune Bevtoft Sogn Bjerning Sogn Christiansfeld Kommune Fjelstrup Sogn Christiansfeld Kommune Hjerndrup Sogn Christiansfeld Kommune

Alterna Huse Logo

Udfordringer

Data over elevernes fravær i folkeskolen i skoleåret 2017/18 viser, at eleverne i gennemsnit er fraværende fra skolen i 12 dage på et skoleår. En stigning på en dag fra skoleåret 2014/15. Det svarer til 5,9 procent af skoletiden. En stigning på 0,3 procentpoint fra skoleåret 2016/17.

Det samlede elevfravær i Haderslev Kommune ligger på 6,2 procent, hvilket er 0,3 procentpoint højere end landsgennemsnittet og fraværet har været stigende de sidste fire år.

Løsninger

Der skulle udarbejde en A5 folder i Haderslev Kommunes nye designs skabelon, om indsatser til elever med bekymrende fravær, som ikke kun beskrev det bekymrende fravær, men også hvilke indsatser der kunne gøres for, at mindske det bekymrende fravær.

Resultater

Det er endnu for tidligt, at vurdere om indsatsen for de elever med bekymrende fravær har båret frugt.

Det grafiske layout gjorde det dog mere overskueligt og letlæseligt for både forældre, skoler og andre fagfolk at læse materialet.

Anbefalinger

Penille fra Paasch Designs, er bare super dygtig til sit arbejde, det tog hende ikke lang tid at lave min nye hjemmeside og flytte den, vi har bare haft et kanon godt samarbejde hele vejen igennem og Penille har lytte til mine ønsker og behov, men eller haft helt frie tøjler til at lave det og det er bare blevet så godt, så endnu engang tusind tak for det flotte arbejde du har lavet.

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder.

Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger.

Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde.

Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver.

Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.

Rico Soos Rømer, adformation

Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører.

Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder.

Penille har udført arbejdsopgaver indenfor:
Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v.

Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.

Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her