Projekbeskrivelse

Historie Haderslev

Historie Haderslev er Haderslev kommunes kulturorganisation, sammensat af et arkiv, tre museer og et træværksted. De har udstillinger, foredrag, familieaktiviteter, børnearrangementer og meget mere. Historie Haderslev har derfor noget for alle og dækker både kunst-, transport, bygnings- samt lokal- og byhistorie.

Historie Haderslev logo

Projektet

Trods for at Historie Haderslev har styr på historierne, nye som gamle, så mente de at deres hjemmeside hørte historien til. Der skulle et nyt moderne pust ind på siden, hvor alt stod knivskarpt og enhver detalje var finpudset.

Vi skulle beholde enkelte elementer som farver, skrifttyper m.m. men fik ellers frie hænder til at designe og opsætte en hel ny side til dem. Det var hertil yderst vigtigt, at de enkelte medarbejder efterfølgende selv, kunne logge sig ind på siden og rette i tekst, billeder, oprette nyhedsindlæg m.m. samt at den nye hjemmeside fungerede på både computer, tablet og mobil.

Da de også har utallige arrangementer til enhver smag, havde også de brug for en kalenderfunktion, hvor nye arrangementer kunne lægges ind og læses om.

Resultatet

I et tæt samarbejde med forrygende kommunikation imellem begge parter, fik vi opsat en ny side til dem lige efter deres ønsker og behov. Vi beholdte de elementer som fungerede og fandt på nye, bedre løsninger til resten.

Vi fik via integrationer også opsat deres side, så de selv kunne indsætte tekst, billeder m.m. og automatisere nogle ting på forhånd. Det gav dem muligheden for at spare tid og derved øge produktiviteten i deres meget travle hverdag.

Hertil gav vi dem et ekstra kursus i sidens opbygning og satte dem ind i hvordan de selv kunne rette selv de lidt mere avancerede funktioner, uden hjælp fra os eller andre tekniske nørder. Vi hjælper stadig med større opdateringer eller ændringer, men ellers er Historie Haderslev selvkørende.

Teknologier:

WordPress, HTML, CSS, SSL & Adobe Photoshop

Tid:

4 uger

Ansvarlig:

Penille Paasch – Paasch Designs

Historie Haderslev hjemmeside
Se flere af vores referencer her
Kontakt illustration til Paasch Designs

Få en uforpligtende snak

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte på
+45 41 66 40 80 eller penille@paaschdesigns.com

Penille Paasch, Indehaver, Webudvikler & Grafisk designer