Projekbeskrivelse

Restaurant Firenze

Restaurant Firenze er en ægte italiensk restaurant i hjertet af Haderslev.

Restauranten drives af familien Bueti, som igennem dens snart 30 årige levetid har serveret lækker og spændende mad fra deres brede menu.
Familien Bueti har også en stor forkærlighed for gode vine, og udvælger selv restaurantens vine hos vingårde rundt i verdenen.

ristorante firenze pizzaeria haderslev logo

Projektet

Restaurant Firenze – Haderslev havde brug for en ny og mere moderne hjemmeside, som fangede restaurantens essens og hyggelige omgivelser.

Sitet skulle være et stort online menukort, som kunne ses på alle enheder (computer, tablet & mobil) og som ikke kun kunne lokke kunder ind i deres flotte restaurant, men også lokke dem til at bestille online hos dem.

Det var tydeligt, at de var hjertevarmende passioneret omkring at give deres kunder den bedste oplevelse på alt fra smagsoplevelsen til det visuelle indtryk og restaurantens hyggelige atmosfære.

Resultatet

Vi fik opsat et webdesign til deres forretning, som skulle omfavne deres hjertevarmende passion og have stor fokus på deres lækre menu og muligheden for take-out.

Designet blev godkendt og vi opsatte det i CMS systemet WordPress, som gav dem muligheden for selv at rette i eventuelle priser, tilbud, billeder eller lignende.

Restaurant Firenze fik sig derfor en hjemmeside, som passede direkte til deres behov og ønsker og som lokkede kunder til deres restaurant.

Teknologier

WordPress, HTML, CSS, SSL, Adobe Photoshop & Adobe Illustrator

Tid:

1 uge

Ansvarlig:

Ken Degn – Degn Marketing
Penille Paasch – Paasch Designs

Kontakt illustration til Paasch Designs

Få en uforpligtende snak

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte på
+45 41 66 40 80 eller penille@paaschdesigns.com

Penille Paasch, Indehaver, Webudvikler & Grafisk designer