Projekbeskrivelse

Forside / Cases / adformation / Alterna Huse

Webdesign, webudvikling og vedligholdelse

Alterna Huse beskæftigede sig engang med en lang række om- og tilbygninger overalt i Sønderjylland, men valgte senere udelukkende at koncentrere sig om nybyggeri af individuelle parcelhuse.

De bygger ikke bare huse – De bygger et trygt hjem til dig og din familie, som passer til jeres drømme og forventninger.

Alterna Huse Logo

Udfordringer

Alterna Huse ønskede at få deres hjemmeside opdateret og optimeret.

Det var det vigtigt at skabe mere trafik på siden og gøre det så brugervenligt som muligt. Hertil var det også vigtigt at skabe et større fokus på deres kampagnehuse, som skulle forbedres markant.

Alterna Huse var åbne for nogle design justeringer, hvis det kunne fremme deres forretning.

Løsninger

I samarbejde med Alterna Huse fik min tidligere kollega, ud fra deres allerede eksisterende løsning skabt et nyt, enkelt og brugervenligt design.

Min kollega og jeg satte os sammen og gennemgik designet, for at sikre at det ville fungere i praksis og fik finjusteret detaljerne. Herefter fik jeg opdateret og optimeret deres hjemmeside med det nye design og funktioner og sikret brugervenligheden hele vejen igennem.

Der kom mere fokus på deres kampagnehuse og trafikken på hjemmesiden.

Resultater

Implementeringen af det nye design og opdateringer gjorde ikke kun hjemmesiden mere brugervenligt, men også funktionelt, tiltalende og let at vedligeholde.

Trafikken voksede i takt med at vi tilføjede flere tiltag som annonceringer om Alterna Huse.

Hjemmesiden blev naturligvis også optimeret til at tilpasse sig alle platforme og skærmstørrelser. Derved fungerer siden hele vejen igennem uanset om det tilgås fra mobil, tablet eller desktop.

Anbefalinger

Penille fra Paasch Designs, er bare super dygtig til sit arbejde, det tog hende ikke lang tid at lave min nye hjemmeside og flytte den, vi har bare haft et kanon godt samarbejde hele vejen igennem og Penille har lytte til mine ønsker og behov, men eller haft helt frie tøjler til at lave det og det er bare blevet så godt, så endnu engang tusind tak for det flotte arbejde du har lavet.

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder.

Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger.

Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde.

Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver.

Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.

Rico Soos Rømer, adformation

Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører.

Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder.

Penille har udført arbejdsopgaver indenfor:
Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v.

Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.

Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her