Er du og din virksomhed sikret?

30. juni 2021

Vidste du at…

Ligegyldigt om du har en stor international virksomhed eller en lille hobby blog, så bliver der på daglig basis lavet millioner af angrebsforsøg på hjemmesider i dag. Det er ikke unormalt at selv de små hjemmesider, har flere hundrede forsøg hver eneste måned. Trods for det, så ser vi desværre ofte, at rigtig mange hjemmesideejere fejer sikkerheden under gulvtæppet og ikke tænker mere over det, for hvad kan der ske ved det? Nu bruger vi jo sikre adgangskoder og vi har ikke noget på vores hjemmeside, som en hacker får noget ud af at stjæle, så hvor farligt kan det lige være?

Det kan koste dig og din virksomhed dyrt, at feje sikkerheden under gulvtæppet

Vi ser desværre ofte, at der bliver smidt store summer i at opbygge en professionel og gennemtænkt hjemmeside, men ikke rigtigt bliver investeret noget i at sikre vedligeholde den. Det kan koste dig og din virksomhed dyrt!

En hacker er ikke kun interesseret i at få adgang til din hjemmeside, men også at bruge DIT gode ry og omtale til at tjene penge på enhver tænkelig måde. Dette kan gøres ved at finde sårbarheder i plugins, temaer eller systemer, som herefter kan udnyttes til at indsætte alt fra spamtekster og links til ondsindet malware ind på din hjemmeside og værre endnu, ud til din hjemmesides bruger eller kunder. – I de fleste tilfælde uden du overhovedet opdager det før det er for sent.

Ovenstående kan starte en lavine af dårlig omtale, når din hjemmeside enten ikke fungere som den skal eller sender spam mails, links eller værre ud til dine kunder. Det koster dig ikke kun kunder og derved også omsætning i din virksomhed, men også store summer at rette op på bagefter.

Føler du dig sikker nok?

Din hjemmeside kan se ud til at virke helt normalt, men stadig være offer for en hacker. Hackere er ikke kun eksperter i at finde sårbarheder på nettet, som de kan udnytte og tjene penge på, men også eksperter i at skjule det.

Hvis du er en af de virksomheder som allerede har investeret i sikkerhedssystemer der forebygger hackerangreb, sikre din virksomhed og tilhørende hjemmeside, så giver vi dig et stort skulderklap! Vi takker dig faktisk for, ikke bare at sikre dig selv og din hjemmeside, men også for at passe på alle os andre, som eventuelt kunne være brugere eller kunder på din hjemmeside.

Hvis du ikke allerede har investeret i ovenstående, så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din hjemmeside og dine kunder.

Ring til os nu
Skriv til os nu

Vi passer på hinanden.
Også dig.

Læs mere om sikkerhed og vedligeholdelse

Kontakt illustration til Paasch Designs

Få en uforpligtende snak

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte på
+45 41 66 40 80 eller penille@paaschdesigns.com

Penille Paasch, Indehaver, Webudvikler & Grafisk designer