DownTown

Hvor venner og veninder mødes til en kæmpe fest

Case opgaver for DownTown

Før jeg tog min uddannelse, havde jeg fornøjelsen af at afprøve mine dengang skjulte talenter på, at lave en masse event opgaver for DownTown i Vejen.

Jeg leverede altid over forventet og DownTown henvendte sig flere gange til mig for at få løst disse opgaver.

Flere caseopgaver er på vej

Andre cases

Anbefalinger

Penille har været ansat som Webudvikler i adformation i perioden August 2018 til 2019. I stillingen varetog Penille arbejdet med opsætning af hjemmesider og andre digitale opgaver for os og vores kunder. Inden Penille blev fast tilknyttet, havde vi fornøjelsen af hende i en praktik – så det var ikke tilfældigt at vi valgte at forsætte, og siden da har Penille udviklet sig markant, til selv at stå for implementeringen af flere hjemmesider i WordPress, samt vedligehold, optimering og videreudvikling af vores kunders eksisterende løsninger. Desuden har hun bistået med mindre animationsopgaver, samt grafisk arbejde. Vi kender Penille som en hårdtarbejdende pige, der elsker de strukturerede og veltilrettelagte opgaver. Det er derfor med mine varmeste anbefalinger, at jeg sender Penille videre til en kommende arbejdsgiver, og står gerne til rådighed for uddybende informationer.
Rico Soos Rømer, adformation
Penille har arbejdet med forskellige grafiske arbejdsopgaver og har udført dem med stor entusiasme og gå på mod. Penille har været en glad og produktiv medarbejder der arbejder struktureret og selvstændigt med de forskellige opgaver hun er blevet bedt om at udfører. Vi har nemt kunne integrerer hende i de daglige rutiner. Penille fik igennem praktikforløbet udviklet sine grafiske færdigheder –men allerede fra starten kunne vi give hende specifikke opgaver med såvel webudvikling som opgaver med trykt materiale. Vi har haft glæde af en udadvendt, humoristisk og fleksibelmedarbejder. Penille har udført arbejdsopgaver indenfor: Udarbejdelse af hjemmesider i Wordpress standard CMS template. Webredigering i open source CMS Wordpress, grafik, billeder og tekster. Inkorporering af indhold på WordPress webtemplate-skabeloner. Billedbehandling til tryk og web samt til sociale medier, udført i Photoshop. Layout arbejde i Indesign, opsætning af trykte materialer, etiketter, plakater, annoncer, flyers m.v. Vi giver Penille vore bedste anbefalinger til hvem der måtte gøre bruge af hendes kompetencer i fremtiden.
Ken Degn, Degn Marketing

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil vide mere eller bare have en lille snak om, hvordan vi sammen kan styrke din virksomhed og sikre din fremtid, så kontakt mig allerede i dag.

Kontakt mig her